FKH Simon Diedhiou

FKH-seier på bortebane

FKH tok med seg tre poeng etter kampen mot Sandefjord søndag kveld.

Arkivfoto: Simon Diedhiou scoret kampens eneste mål i kveld.

FKH tok med seg tre poeng hjem etter kampen mot Sandefjord søndag kveld.

Det var ikke mange store sjanser å spore i første omgang. – Du trenger ikke en full hånd for å telle sjansene. La oss håpe at lagene hever seg etter pausen, refereres det fra TV 2 Sporten sin LIVE-oppdatering.

I andre omgang skal det likevel ta en stund før den første ballen settes i mål. 84 minutter ut i kampen sørger Simon Diedhiou for at FKH går opp i ledelse 0-1. Bare fem minutter før kampslutt får Sandefjord en stor sjanse idet Sandefjords Geir Ludvig Fevang får ballen. Han skyter hardt, men ballen ender en god meter over mål.

Etter tre minutter overtidsspill kan FKH puste lettet ut etter å ha skaffet seg tre poeng på Komplett Arena. Haugesund holder tiendeplassen på tabellen.

Disse spilte for FKH:
Vegard Skjerve, Per Kristian Worre Bråtveit, William Troost-Ekong, Daniel Bamberg, Kristoffer Haraldseid, Simon Diedhiou, Filip Kiss, Michael Haukås, Christian Gytkjær, David Myrestam og Søren Christensen.