POSERING: TV Haugaland fikk bli med da Elise Christoffersen øvde inn poseringene til NM.
POSERING: TV Haugaland fikk bli med da Elise Christoffersen øvde inn poseringene til NM.

Elise ble norgesmester

Haugesundjenta Elise Christoffersen tok i dag førsteplass i NM i atletic fitness.

ATHLETIC FITNESS: Elise Christoffersen (27) fra Haugesund vant lørdag i NM i athletic fitness. TV Haugaland har tidligere i dag publisert en reportasje om Elise  i forbindelse med opptrappingen til konkurransen som du kan se her se her.

– Jeg gleder meg til å stå på scenen og vise hva jeg har jobbet for. Og spise hotellfrokost dagen etterpå, sa Elise i forkant av konkurransen til TV Haugaland.

Hva er det beste med å konkurrere i athletic fitness?

– Følelsen jeg har etter hver treningsøkt. Selv om jeg er sliten, klarer jeg å presse meg maksimalt. All støtten jeg får er også fantastisk. Jeg kjenner jeg nesten får tårer i øynene når jeg tenker på at så mange folk faktisk følger med, backer meg opp og har troen på meg.  Det er helt enormt.