IMG_3198

Haugesundjenta sin tur å vise seg naken foran 300 000 seere

– Da jeg var på jobb i dag fikk jeg lyst å ta en papirpose over hodet. Det var så flaut. Haugesund er så liten by og alle vet liksom alt, sier Ellen Elise Pettersen Steinsvik.

I går var det nemlig hennes tur å nakendate i gårsdagens episode av seersuksessen «Adam søker Eva» på TV Norge. Det ble feiret vin, champagne og jordbær sammen med gode venner foran TV-en.

– Det var kjempeflaut. Spesielt når en ser hver eneste vinkel på en svær TV-skjerm. Jeg tror bestevenninna mi var minst like flau som meg, for når jeg tittet bort på henne hadde hun hendene foran ansiktet, sier Ellen Elise. 

I denne episoden var det altså haugesundjenta sin tur å være Eva. Men da hun ble valgt ut som Adams utkårede, skjedde det noe uforventet.

– Jeg følte ikke vi hadde kjærestekjemien, så jeg dumpet han. Han er  en kjempefekk kar og vi har forsatt kontakt i dag, men jeg ser bare på han som en venn,  forteller Ellen Elise. 

– Liker kroppen min bedre nå
Et av målene hennes da hun meldte seg på nakendatingprogrammet var å bli mer komfortabel med sin egen kropp.

– Jeg har alltid følt meg litt tjukk og tenkt at jeg har noen kilo for mye. Jeg er samme størrelse nå som jeg var under innspillingen,  men har et mye mer avslappet forhold til kroppen min etter dette. Det føles befriende å ikke stresse med å være helt perfekt lenger. Det er jo tross alt innsiden som teller, sier Ellen Elise til TV Haugaland.