Gründertreff på Høvleriet

For andre året på rad arrangerer Haugaland Vekst inspirasjonskveld for nyetablerere, potensielle gründere, investorer og virkemiddelapparat. Datoen er 1. oktober og stedet er Høvleriet I Haugesund.

De som deltar, får oppleve fem innspirerende innlegg. Først Silje Vallestad med temaet «fra Norge til Silicon Valley – og tilbake igjen». Eirik Stokkeland i Future Home tar for seg «Nye muligheter». «Den lange reisen fra ideer til patenter, og veiene fram til markedet» er tema for innlegg fra Alf Kenneth Bråthen, hvorpå Bente Baustø oppfordrer til å være tro mot ideen. Kristine Vikse spør til slutt «Vet du hva du vil?». Det hele skal bindes sammen av Thor Magnar Thorsen og Helse Bertelsen i Radio 102. I tillegg blir det mulig å «mingle» for å skaffe seg gode råd om finansiering, regnskap, juridiske spørsmål, markedføring/synlighet, it-løsninger og offentlige støtteordninger. Mer informasjon finnes på nettsiden til Haugaland Vekst.