Arne-Christian Mohn

Mohn & Co på direkten fra Rådhuset kl 1900

Alle som har vært spent på utfallet av forhandlingene partiene mellom i Haugesund, kan i dag sitte på orkesterplass sammen med TV Haugaland. Vi sender direkte fra pressekonferansen på Rådhuset kl 1900.

POLITIKK/VALGET I HAUGESUND: Flertallskoalisjonen inviterer til pressekonferanse på Haugesund Rådhus kl 1900 i kveld.

Ved valget 14. september 2015 fikk Arbeiderpartiet 40,1 % av stemmene, og utropt til valgets vinner. Det er en stor tillit som med dette resultatet er vist partiet – og det er en tillit vi vil forvalte på en god måte, skriver forhandlingsleder Ragnhild Bjerkvik i invitasjonen, samtidig som hun viser til at det tidlig fremkom at dagens posisjon ikke så grunnlag for å danne en flertallskoalisjon.

Etter dette har forhandlingsdelegasjonen i Haugesund Arbeiderparti brukt tid på å sondere med øvrige partier i bystyret, og etter hvert forhandle om politisk innhold og fordeling av verv og posisjoner, skriver hun.

Som sagt: TV Haugaland sender direkte fra pressekonferansen kl 1900.