Æresgjester

Æresgjester på stadion

Ekteparet Martha (84) og Kjell Hovland (83) er seigere og mer trofaste enn de fleste. FKH ønsket å takke vinnerne av Idrettens Hederspris ved å invitere paret som æresgjester på Haugesund stadion på søndag.
ENGASJERTE: Hedersprisvinnerne lot seg rive med av Haugesunds kamp mot Sarpsborg 08. Foto: TVH

Ekteparet Martha (84) og Kjell Hovland (83) er seigere og mer trofaste enn de fleste. FKH ønsket å takke vinnerne av Idrettens Hederspris ved å invitere paret som æresgjester på Haugesund stadion på søndag.

Av Knut Netland

– Dette var fantastisk kjekt, sier Martha mens FKH-keeper Per Kristian Bråtveit rydder opp i FKH-feltet.

For to uker siden ble Martha og Kjell tildelt Idrettens Hederspris av Haugesund kommune. Bakgrunnen for det er at ekteparet har hatt ansvaret for blant annet søndagsmiddagene og bingoen på Djervhuset i over førti år.

NB! SE ET LENGRE INTERVJU PÅ TV HAUGALAND HER!

– Jeg har lest bingotallene siden 1972, flirer Kjell.

Martha var forresten en levende legende på gamle vestre tribune. Her solgte hun nemlig sjokolade, pølser og brus fra «Marthabodå» i hele 32 år.

Ekteparet som har vært gift i 63 år utelukker ikke at de holder koken på Djervhuset til de blir 90!