Jostein Grindhaug går av som hovedtrener etter sesongen, men fortsetter i klubben som leder A-lag de tre neste årene.
Jostein Grindhaug går av som hovedtrener etter sesongen, men fortsetter i klubben som leder A-lag de tre neste årene.

Rollebytte i FKH

Mark Dempsey tar over rollen som a-lagstrener for FK Haugesund etter sesongslutt. Klubben ansetter også ny leder for a-laget. Her er pressemeldingen FK Haugesund sendte ut i dag:

FK Haugesund har i dag gleden av å meddele følgende ansettelser:

Grunnlaget for prosessen rundt ansettelsene er å bygge et team som i de kommende tre årene skal skape resultater. Kontinuitet ,stabilitet og økonomi har vært nøkkelord i denne prosessen. Økt fokus og profesjonalitet på spillerlogistikk og scouting ( a-lag) har vært viktig å ivareta i denne prosessen og FK Haugesund har derfor gjort valg som vil styrke vår kraft på dette området.  Vi er derfor stolte og glade for å presente følgende ansettelser:

Hovedtrener :  Mark Dempsey 

Mark Dempsey har takket ja til å overta hovedansvaret for vårt a-lag de tre neste årene.  Mark har god og bred erfaring som trener både fra Manchester United, Cardiff samt fra de norske Tippeligaklubbene Tromsø, Molde og FK Haugesund.

Leder  A- lag : Jostein Grindhaug

FK Haugesund kan i dag også meddele at Jostein Grindhaug går av som hovedtrener etter sesongen men fortsetter i klubben som leder A-lag de tre neste årene. Spillerlogistikk, spillerrekruttering og ”scouting” vil være Josteins fremste oppgave i de neste årene.

FK Haugesund er svært glade for å ha løst den sportslige kabalen, som vi føler oss trygge på over tid skal løfte oss mot nye sportslige høyder. Med kapasiteter som Mark Dempsey og Jostein Grindhaug i roller som de er veldig motiverte for å ta på seg, samt videreutvikle, ser vi med positivitet på fremtiden.

Vi får nå styrket oss på spillerlogistikk, hvor Jostein Grindhaug vil være den som tar særlig ansvar for ”scouting”. Det har vært utfordrende å få alt dette på plass, i og med at vi som klubb befinner oss i en posisjon hvor vi har måttet stramme livreima for å sikre oss mot mulige konsekvenser av tøffere tider.
I den nye modellen rapporterer Mark Dempsey til Jostein Grindhaug, som på linje med Utviklingssjef Kolbjørn Fosen rapporterer til Daglig leder Eirik Opedal.

Den sportslige administrative ledelsen av hele sportsavdelingen vil ligge hos daglig leder , Eirik Opedal.