Frustrert over valget: Olaug Nordmann  tror hen ikke kommer til himmelen dersom  hen ikke stemmer for en ellevill innvandringspolitikk, skriver Jostein Andersen. Foto: Skjermdump fra Instagram.
Frustrert over valget: Olaug Nordmann tror hen ikke kommer til himmelen dersom hen ikke stemmer for en ellevill innvandringspolitikk, skriver Jostein Andersen. Foto: Skjermdump fra Instagram.

– Norge står for fall og en rød vind feier over landet

Jostein Andersens frustrasjon over årets valg fikk i en status på Facebook mye oppmerksomhet med over 150 likerklikk. – Det er skrevet med et hint av humor som er et godt hjelpemiddel for å få skapt litt blest og furore, sier Jostein Andersen. 25-åringen er fra Haugesund, men bosatt i Bergen der han studerer ved Handelshøyskolen BI. Her kan du lese hans kommentar.

MENINGER: Norge står for fall og en rød vind feier over landet som en våt tyfon med mang en ødeleggende egenskap. Høyre med Erna i spissen vil idag våkne og starte en enorm prossess hvor man skal kartlegge hvor det gikk galt– og hvorfor. Jeg tror jeg vet.

Olaug Nordmann er livredd for sine etiske standpunkt og tror hen ikke kommer til himmelen om hen ikke stemmer for en ellevill innvandringspolitikk og at miljøet skal stå i sentrum for enhver pris.

For enhver pris? Mange er innforstått med at politikk ofte ikke handler om de store forskjellene rent ideologisk, men mer en drakamp for hvordan man skal komme til et gitt mål. Frustrasjonen er derfor økende når man ser valgdeltakelsen dette året, for lokalpolitikken må huske, har blitt overskygget av internasjonale saker.

MDG? Et parti for miljøet? Et parti FOR miljøet? Et parti skal ha en politikk for FOLKET, som videre i tillegg til dette har en god politikk for miljøet. Enhver siviløkonom har avfeid MDG som politisk fungerende ettersom deres politikk vil undergrave norges interesser og inntekter. Hvorfor? Fordi de har en politikk som ikke er forenlig med virkeligheten.

Arbeiderpartiet, et veikt parti hvor snillismen står sterkt og intetsigende økonomiske systemer blir satt til live over enhver lav rødsokk. Syria sto ikke veldig rart i sentrum av alle medier, hvor AP klarte å melke denne melkekuen som om det var Litago i spenene.

Det kan nok virke for mange som at de konservative er negative til enhver innvandrer på bakgrunn av enkelte sinte og sure gamle gubber fra grasrota i FrP som Siv ikke klarer å tøyle, men dette stemmer ikke. Høyre og Frp har alltid vært for innvandringen, men Norge sin innvandringspolitikk og intergreringsinstans står med brukket rygg etter åtte år, jeg gjentar; ÅTTE ÅR, med rødgrønt byråkrati og neglisjering av samfunnet.

Jeg har ekstremt lyst til å rekke opp hånda høyt om noen spør «Hvordan løser vi miljøspørsmålet og flyktningkrisen?» og svare; «Vi slutter å drive med olje og gass, og vi tar imot alle flyktningene!»- men det går ikke. Man må beholde roen og se hva som gagner alle ledd i prossessen best mulig.

Så, kjære Norge: Idag våkner du til et Norge som er klar for å møte fremtiden i setefødsel i stedet for å lede med hodet først. Du har klart å få en homo-fientlig Sultan til å være i ordførerposisjon i Oslo, og du har prestert å svekke landet rent økonomisk og forvaltningen av godene i samfunnet.

Heldigvis er det ikke over før den feite dama synger sies det, og sist jeg sjekket har ikke Erna tatt noen sangtimer enda. Jeg løper bort på Høyres Hus og melder meg som frivillig frem mot stortingsvalget. Godt valg da, 2017.