shape

Karoline ble Shape Up-jenta 2015

Karoline Aspaas Kvinnesland (25) vant Det Nye sin Shape Up-konkurranse der de jaktet på en jente som skal være et inspirerende forbilde. Det betyr at karmøyjenta får bli forsidepike i magasinets oktobernummer.

Karoline Aspaas Kvinnesland (25) vant Det Nye sin ShapeUp-konkurranse der de jaktet på en jente som skal være et inspirerende forbilde. Det betyr at karmøyjenta får bli forsidepike i magasinets oktobernummer.

Av: Elizabeth Huanca Vold

I går ble det annonsert at Karoline Aspaas Kvinnesland ble vinneren av ShapeUp-jenta 2015. Den 25 år gamle karmøyjenta ble mildt sagt sjokkert da hun fikk den glade beskjeden.

– Det er faktisk for godt til å være sant. Jeg er veldig stolt, takknemlig og ydmyk over å kunne kalle meg ShapeUp-jenta, skriver Karoline på den nystartede bloggen sin helsekick-blogg.no

Karoline er utdannet fysioterapeut, personlig trener og tar nå bachelor i utøvende dans på universitetet i Stavanger.

Over 500 jenter
«Hun skal være et inspirerende forbilde, utstråle treningsglede og spre det glade budskap om en sunn og frisk helårskropp i tråd med ShapeUps verdier» skrives det på magasinets nettisder.

Over 500 kvinner mellom 18-30 år meldte seg på i treningsbladets konkurranse.

– Til tross for at Karoline var helt ukjent før hun meldte seg på ShapeUp-Jenta 2015, og egentlig en «underdog» med den ferskeste bloggen og Instagram-kontoen med lavest antall følgere, klarte Karoline å sjarmere seg inn i stemmehjertene til publikum, skrives det i en artikkel om konkurransen på Klikk.no.

Karoline har nå altså vunnet treningsklær til en verdi av 30 000 kroner, og kommer på forsiden av ShapeUps neste nummer der du kan lese stort intervju med henne og få hennes treningsprogram.