Interiørbloggeren er fan av gjenbruk og liker å blande gammelt med nytt. Dette gamle juleserviset har hun arvet fra familie. Foto: Anders K. Amdal.
Interiørbloggeren er fan av gjenbruk og liker å blande gammelt med nytt. Dette gamle juleserviset har hun arvet fra familie. Foto: Anders K. Amdal.

Uavgjort mot Sarpsborg

Det såg lenge ut til at det skulle bli FKH-seier i søndagens kamp mot Sarpsborg 08. Men i det 87. minuttet satt Sarpsborg inn utligningen, og kampen endte dermed med poengdeling.

Det såg lenge ut til at det skulle bli FKH-seier i søndagens kamp mot Sarpsborg 08. Men i det 87. minuttet satt Sarpsborg inn utligningen, og kampen endte dermed med poengdeling.

Etter 5-0-tap mot Strømsgodset i forrige runde, ventet nok en viktig kamp for FKH. Sarpsborg 08 gjestet Haugesund stadion. Med seier i dagens kamp ville FKH vært et stort steg nærmere fornyet tippeligakontrakt. Det gikk også mot seier for FKH, men i sluttminuttene slapp hjemmelaget inn mål, og det ble dermed poengdeling på Haugesund stadion. Poeng som begge lagene trenger i kampen mot nedrykk.

Kampen hadde en rolig start, med lite sjanser. Etter 27 minutters spill satte Alexander Stølås inn 1-0 til hjemmelaget, etter et fint skudd fra distanse. Det blei feiring i kjent Stølås-stil med spektakulære saltoer. Scoringen satte liv i kampen, og det ble produsert flere sjanser til begge lagene før pause. Det ble dermed ikke flere mål i løpet av den første omgangen, og FKH gikk til pause med ettmålsledelse.

I andre omgang såg det lenge ut til at FKH klarte greit å stå imot presset fra Sarpsborg. Men kun tre minutter før fullspilt kamp klarte Sarpsborg å sette ballen i nettet. Innbytter Barry Maguire satte inn målet som sikret gjestene ett poeng. De 4766 tilskuerne på tribunen måtte dermed nøye seg med ett poeng til FKH.

Det var en skuffet FKH-trener etter poengdelingen.

– Det er god vilje i guttene, men vi får det ikke til. Vi har fremdeles mer å gå på i å forsvare oss foran eget mål, sier Grindhaug.

Kaptein, Vegard Skjerve, var fornøyd med måten FKH stod frem på i kampen mot Sarpsborg.

– Duellmessig så er vi bra, spillemessig så må vi forbedre oss.

Neste helg spiller FKH borte mot bunnlaget Sandefjord.

– Sandefjord må vinne, så vi må gjøre det vi kan for å spille dem ut, ingen kamper er lette, sier Skjerve.