politi - audhild

Hoppet fra Risøybroen – skulle bade

En 23-årig mann hoppet fra Risøybroen natt til søndag. Intensjonen skal ha vært å bade.

En 23-årig mann hoppet fra Risøybroen natt til søndag. Intensjonen skal ha vært å bade.

Like før klokken to i natt ble mannen tatt inn av ambulanse. Redningssentralen sendte ut en redningsskøyte.

Mannen kom seg på land selv og ble tatt hånd om av ambulanse. Han hevdet han skulle bade. Han var litt forfrosset, og ble anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Andre Skram Hansen. En time senere rykket politiet ut til et utested i Haugesund.

Mannen hadde blitt kastet ut av vaktene. Han var kranglevoren og hissig da politiet kom, og han ville ikke være med til stasjonen. Dette ble han anmeldt for, sier Skram Hansen. Rett over midnatt ble det en brå slutt for en fest i Haugesund. Flere mindreårige ble sendt hjem.

En deltaker hadde blitt smått aktiv da festen be avsluttet. En rekke ungdommer mellom 16 og 18 ble sendt hjem og fikk foreldrene tilkalt.