HHK knuste Charlottenlund

Sesongens andre kamp endte med 39-25 til Haugaland Håndballklubb på Sysco Arena. For Charlottenlund var løpet kjørt i første omgang.

Jeg hadde ikke tro på en så stor seier på forkant. Førsteomgangen var noe av det beste spillet jeg har sett. Vi var enormt bra i forsvar, og stresset dem så mye at de la ballene nøyaktig der vi ville ha dem. Jeg brukte et kvarter – 20 minutter til å fokusere dem på at man ikke skulle ta kampen for gitt, men tross en svakere andreomgang var kampen allerede avgjort, sier hovedtrener Kristoffer Froestad. Han har tro på at HHK kan gjøre en god sesong om de er fokuserte nok.

Vi kan vinne mot alle eller tape mot alle. Det står på fokuset. Fokuserer vi er vi knallgode. Dette kommer jeg til å printe inn i hodet på hver eneste spiller, sier en fornøyd Froestad.