Skjermbilde 2015-09-18 kl. 08.36.15

Ta en kaffe for flyktningene

Tar du en kaffe på kaffebaren "Hos Carlos" på gamle Slakthuset i morgen, går hele summen til flyktningehjelpen.

HAUGESUND: Carlos Abdo Monclair er personlig berørt av flyktningekrisen. Han bodde i Aleppo i Syria, men måtte reise fra landet allerede i 2003. Som politisk aktiv var det farlig å oppholde i landet, med et regime som forfulgte annerledes tenkende.

– Vi her på «hos Carlos kaffebar» er personlig sterkt berørte av konflikten i Syria og flyktningkrisen den har forårsaket. Derfor har vi bestemt oss for å gi dagsomsetningen for lørdag 19. september til Flyktninghjelpen, skriver Monclair på Facebook.

Det er også blitt opprettet en egen innsamlingsaksjon. Men først og fremst blir byens befolkning bedt på kaffe, kaker og lunsj.

– Kos dere og bruk masse penger!