Påtroppende ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen, stopper konkurranseutsettingen av Storesund bu- og behandlingheim.  Foto: KarmøyNytt
Påtroppende ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen, stopper konkurranseutsettingen av Storesund bu- og behandlingheim. Foto: KarmøyNytt

Ingen konkurranseutsetting av Storesund bu- og behandlingsheim

Påtroppende ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen (Ap) garanterer at det ikke blir noe av planene om konkurranseutsetting av Storesund bu- og behandlingsheim.

Nilsen forteller at den pågående prosessen vil bli stoppet så snart den nye politiske samarbeidsplattformen overtar styringen i kommunen.

– Da kan jeg garantere nå at valgløftet vårt kommer til å bli innfridd. Vi kommer til å stoppe den saken. Dem som jobber i helse- og omsorgssektoren i Karmøy skal føle seg trygge på at arbeidsplassene deres skal være offentlige, sier Nilsen.

Garantien fra den kommende ordføreren blir godt mottatt blant de ansatte ved sykehjemmet på Torvastad. Han understreker at det er full enighet om dette blant samarbeidspartiene.

– Dette var tema da folk kom på jobb i dag og alle er glad for at vi får en ny ordfører som stopper dette, sier plasstillitsvalgt, Lillian De Rezende.

Hele saken kan du lese i Karmøynytt.