Foto; Karmøynytt
Foto; Karmøynytt

Valgets joker på Karmøy?

Leif Mavlin Knutsen kan kapre ordførerkjede og bli valgets joker.

KOMMENTAR: Kristelig folkepartis ordførerkandiat på Karmøy, Leif Malvin Knutsen, kan bli valgets joker på Karmøy. Mens Arbeiderpartiet og Jarle Nilsen kan notere seg en braksuksess av et kommunevalg med hele 33,4 prosent av stemmene, vil Krf med sine 15,1 prosent være den som kan gi flertall.

Da mangler bare Krf og Ap 1,5% for å sikre flertall. Både Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Rødt og Miljøpartiet de grønne kan i teorien spille en nøkkelrolle.

– Det aller viktigste er helse og omsorg. Så vil det nok sikkert bli en utfordring i forbindelse med den folkevandringen som skjer fra Syria til Europa. Dette tror jeg uansett vi skal klare å takle på en god måte i Karmøy. Ellers må vi se på kommuneøkonomien, sa han til Karmøynytt i går.

Knutsen blir beskrevet som en politisk ringrev og har ikke lagt skjul på sin ambisjon om å sikre seg ordførerkjede, hvis anledningen byr seg – og det gjør det nå.

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 07.32.44