jarle nilsen leif malvin knutsen

Jarle Nilsen blir ordfører – Leif Malvin Knutsen varaordfører

Enig etter forhandlinger tirsdag kveld.

Jarle Nilsen (Ap) blir ny ordfører i Karmøy, mens Leif Malvin Knutsen (Krf) blir varaordfører.

Det er klart etter sonderingsmøter og forhandlinger tirsdag ettermiddag og kveld.

– Etter flere sonderingsmøter og forhandlinger mellom partiene i Karmøy, er det i kveld blitt enighet mellom Arbeiderpartiet, KrF, SP,V og SV om at Jarle Nilsen blir ordfører, og at Leif Malvin Knutsen blir varaordfører i Karmøy kommune, skriver partiene i en felles pressemelding.

– Det er også oppnådd enighet mellom partiene, om at det skal utarbeides en felles samarbeidsavtale og politisk samarbeidsplattform for den neste kommunestyreperioden 2015-2019, basert på partiene sine program, opplyser de.

Resultatet er helt i tråd med spådommen Karmøynytts kommentator, Harald Dale kom med på valgkvelden: