IMG_1319

-Vel blåst!

Ordførerkandidatene i Haugesund, Jarle Utne Reitan og Arne-Christian Mohn tok hverandre i hendene idet de forlot TV Haugalands studio i kveld. Det var noenlunde på klokkeslettet da valglokalene i byen stengte.

Begge to har lagt bak seg noen svært hektiske måneder med uttallige debatter, møter med medlemmer og først og fremst velgerne. Underveis også en rekke politiske feider dem mellom, men innenfor greie saklighetsgrenser. Om noen timer foreligger velgernes dom. I det de forlot TV Haugaland var de naturlig nok preget av den usikkerheten som variable meningsmålinger har skapt helt inn mot valgdagen.

-Vel blåst, sa de til hverandre og hastet ut i haugesundskvelden på vei til valgvaker og deretter til møte i valgstyret på rådhuset kl 2100 før resultatene tikker inn.

Se vår direktesending: