Foto: Privat
Foto: Privat

OL-drømmen brast for Kongshavn

Janne Hordvik Kongshavn drømte om å krone beachvolleyball-karrieren med OL-spill, men slik ble det ikke.

BEACHVOLLEYBALL: Janne Kongshavn Hordvik har de siste seongene jobbet i herdig for  en plass i OL.

– Sviktet da det gjaldt som mest. Trist og leit! Tusen takk til alle dere som har støttet meg i oppturer og nedturer, skriver Janne Kongshavn Hordvik på sin facebook-profil.

Drømmen brast etter at hun og spilte OL-kvalifisering i CEV Continental Cup i byen Ashdod i Israel.

– Det var leit at vi ikke fikk det til i helgen. Jeg vet egentlig ikke helt hva skjedde. Vi gjorde mye mer feil enn vanlig. Israel var et lag vi «skal» slå og det visste vi. Jeg klarte dessverre ikke å bruke rutinen min til at laget vårt skulle takle presset i denne viktige kampen og det er jeg skuffet over, sier Kongshavn til TV Haugaland.

Hun mener Israel spilte godt og gjorde lite feil.

– Vi spilte med høy risiko og det resulterte i mye feil. Tøft spill har bikket i vår favør tidligere men denne gangen fikk vi det ikke til. Det var ekstremt varmt i Israel. Vi hadde to kamper i nesten 40 grader dagen før mot Slovakia. Det kostet nok mer enn det vi er vant til, sier en skuffet Kongshavn.