leif malvin knutsen krf

– Det er mange som vil bli ordfører

KRFs ordførerkandidat Leif Malvin Knutsen er på vei hjem fra en travel arbeidsdag hos Fatland Ølen. Nå skal han til Avaldsnes skole for å gjøre sin borgerplikt.

Arkivfoto: Leif Malvin Knutsen stemmer under forrige kommunevalg.

KRFs ordførerkandidat Leif Malvin Knutsen er på vei hjem etter en travel arbeidsdag hos Fatland i Ølen. Nå skal han til Avaldsnes skole for å gjøre sin borgerplikt.

– Jeg er litt spent, men jeg har hatt en travel arbeidsdag, så det blir litt begrenset hva du tenker på. Jeg synes uansett ikke at gallupene som har vært presentert, gir et entydig bilde på hva resultatet blir, sier Knutsen.

– Hva tenker du om kvelden og natten som venter dere?

– Hva som skjer i natt, er ikke godt å si. Det blir nok intenst utover kvelden og kanskje natten. Jeg regner ikke med mye søvn, sier han og legger til:

– For fire år siden ble det meste avklart i løpet av natten. Da ble det avklart at Aase ble ordfører, men vi brukte noen dager etterpå for å bli enige om politikken. Men det er mange som har lyst å bli ordfører vet du, sier han.

Les også: Jeg har forberedt meg på litt av hvert
Les også: Lader opp til en lang valgnatt

Vil prioritere helse og omsorg
Han forteller om en hektisk valgkamp hvor debatter og stands har tatt mye tid.

– Jeg er fritidspolitiker, så jeg har en jobb på Fatland i Ølen ved siden av. Det har likevel gått bra, men det blir ikke mye tid til fritid.

– Hva vil dere prioritere hvis dere kommer i posisjon?

– Det aller viktigste er helse og omsorg. Så vil det nok sikkert bli en utfordring i forbindelse med den folkevandringen som skjer fra Syria til Europa. Dette tror jeg uansett vi skal klare å takle på en god måte i Karmøy. Ellers må vi se på kommuneøkonomien.

Les også: – En rød vind blåser over Vestlandet