Illustrasjonsfoto: Jarl Vidar Meling.
Illustrasjonsfoto: Jarl Vidar Meling.

Mann blottet seg i Haugesund

En mann er anmeldt for blotting etter å ha dratt buksa ned og jakka opp i Haugesund. Han var ikke alene om å gi politiet noe å gjøre natt til søndag.

HAUGESUND: En mann er anmeldt etter å ha blottet seg i Haugesund natt til søndag. Mannen ble avhørt på stedet, og erkjenner ikke forholdt. Politiet oppretter sak.

Rundt midnatt rykket politiet ut til en ungdomsfest i samme by. Den var kommet fullstendig ut av kontroll, og patruljen så seg nødt til å avslutte festen og tømme huset.

– Personalia notert, og forebyggende gruppe varslet, skriver politiet.

Litt senere på kvelden ble en dame innbrakt i arresten for ikke å ha etterkommet et pålegg fra politiet. Tilnærmingen fra ordensmakten likte hun relativt dårlig, og fikk seg derfor en anmeldelse for vold mot tjenestemann med på kjøpet. Hun tilbrakte natten bak lås og slå.

Bråk også på Karmøy

Rundt samme tidspunkt fikk også politiet på Karmøy litt å gjøre, da et tilfelle av legemsfornærmelse utspant seg. Flere personer var samlet på fest da tumultene brøt ut. En person ble sendt til legevakt for sjekk, og forholdet anmeldes.

Legemsfornærmelse oppsto også i Haugesund sentrum litt senere på kvelden. En mann er anmeldt for dette, samt ordensforstyrrelse etter et slagsmål på et utested i byen. Mannen ble satt i en stadig fullere drukkenskapsarrest.

Politiet oppsummerer natten på følgende måte:

– Flere personer bortvist fra Haugesund sentrum i løpet av natten, på grunn av bråk, slåssing og uakseptabel adferd.