Norske talenter 2015, Glad-dansen

Fikk dommerne med på vals

En gruppe dansere fra Havnaberg Seniorsenter deltok på kveldens Norske Talenter Audition. Det var ikke mange sekundene ut i innslaget før dommerne løp opp på scenen og ble med å danse vals.

Foto: TV2

En gruppe dansere fra Havnaberg Seniorsenter deltok på kveldens Norske Talenter Audition. Det var ikke mange sekundene ut i innslaget før dommerne løp opp på scenen og ble med å danse vals.

– Jeg har hørt at dere er 777 år til sammen, stemmer det, spør programleder Solveig Kloppen. Seniordanserne fra Havnaberg Eldresenter svarer bekreftende, og kan avsløre at de til sammen har 140 etterkommere. Seniorene hadde ikke danset lenge før dommerne, ledet an av Bjarne Brøndbo, tok til scenen og ble med på dansen. Scoren var ikke nok til å komme videre, men dommerne skrøt av dansegruppa.

– Det er så bra at dere kommer her og viser danseglede, sier Mia Gundersen.

– Det blir et nei også fra meg. Men det var helt fantastisk, æ har itj dansa på mang år, utbasunerer Bjarne Brøndbo og takker seniorene for opptreden. Den eldste av damene er 98 år, og dermed den eldste deltageren på Norske Talenter noensinne.