marlen tjøsvoll foto hannah cohen
marlen tjøsvoll foto hannah cohen

Dropper LA – satser på musikken hjemme

Marlen Tjøsvoll fra Torvastad hadde bestemt seg for å satse på musikken i Los Angeles, men nå er det blitt forandring i planene: Hun blir hjemme på Karmøy for å utvikle seg som artist.

Foto: Hannah Cohen

Marlen Tjøsvoll fra Torvastad hadde bestemt seg for å satse på musikken i Los Angeles, men nå er det blitt  forandring i planene: Hun blir hjemme på Karmøy for å utvikle seg som artist.

Karmøynytt hadde et større intervju med Marlen Tjøsvoll i august hvor hun fortalte at hun etter mye frem og tilbake hadde bestemt seg for å flytte til Los Angeles. Arbeidstillatelse for ett år var i boks, og hun var klar til å flytte for å satse på musikken.

Nå har hun tatt en endelig avgjørelse om å jobbe med egen musikk hjemme i Norge.

– Hovedgrunnen er fordi jeg vil utvikle meg som låtskriver på egenhånd. Hadde jeg dratt til Los Angeles måtte jeg skaffet meg en jobb, og det hadde tatt for mye tid. Jeg har lyst til å prioritere musikken og skrive musikk hver dag. Nå skal jeg bli hjemme hvor jeg har bosted og alt jeg trenger for å bli den artisten jeg har lyst til å bli, forteller hun.

Les også: Satser på musikken i LA

Lært mye
Hun ble nylig ferdig med sin bachelorutdanning ved den prestisjefylte skolen Berklee College of Music i Boston. En av de viktigste tingene hun tar med seg fra denne tiden er forståelsen hun selv har fått for musikk.

– Jeg har fått mye mer forståelse for musikk. Jeg hører og analyserer musikk på en helt annen måte. I tillegg har jeg lært så utrolig mye ved å jobbe med andre musikere. Jeg har knyttet mange fantastiske kontakter. Det har vært veldig givende og en uforglemmelig opplevelse.