Foto: Privat/Norsk Tipping
Foto: Privat/Norsk Tipping

Christoffer (23) fra Torvastad vant én million

– Helt rått, sier den nybakte millionæren som i kveld ble trukket ut som hovedvinner i spillet «Nabolaget».
BLE MILLIONÆR: Christoffer Ytreland synes det var helt rått å bli millionær på en vanlig fredagskveld. Foto: Privat/Norsk Tipping

– Helt rått, sier den nybakte millionæren som i kveld ble trukket ut som hovedvinner i spillet «Nabolaget».

Torvastad ble i kveld plukket ut som hovednabolag – og med det kunne 23 år gamle Christoffer Ytreland slippe jubelen løs. Han har nemlig vunnet hovedpremien på én millioner kroner og er nabolag-vinner nummer 50 i rekken.

– Det er helt rått, sier den glade vinneren til Karmøynytt. Han forteller at han ikke har vunnet noen betydelige summer før og at pengene trolig vil gå til å realisere husdrømmen sammen med kjæresten.

Det måtte derimot noe overbevisning til før han trodde på at det hele var sant.

– Jeg hadde vært og handlet og så at jeg hadde et anrop fra et ukjent nummer. Hun som svarte spurte om jeg hadde spillekortet tilgjengelig. Jeg lette rundt i huset for å finne det og så fikk jeg beskjeden om at jeg hadde vunnet én million kroner. Men jeg var ikke helt overbevist, og det gikk ikke opp for meg før jeg så det på TV, forteller 23-åringen.

I tillegg til Christoffer, vant fem av hans nærmeste naboer 100.000 kroner hver. Som en oppfølging vil også TV2 komme på besøk til Torvastad for å presentere vinnernabolaget i neste ukes program.

Norsk Tipping trakk i tillegg ut fem ekstra vinnernabolag i kveldens trekning som vant 100.000 kroner. Blant de fem nabolagene var Avaldsnes.