Tribunefeber

Søderlund målløst av banen

Alexander Søderlund måtte nok en gang gå målløst av banen i en landskamp.

FOTBALL/EM-KVALIFISERING: Mens Rosenborgspissen bøtter inn mål i serien, sliter Tysværbuen med å finne nettmaskene på landslaget. Heller ikke mot Bulgaria ble det skåring.

Flere fotballeksperter tok før kampen til ordet for at Alexander Søderlund burde vrakes som spiss på grunn av måltørken på landslaget, men Søderlund var likevel å finne i startoppstillingen.

Søderlund spilte en en god kamp mot Bulgaria. Etter 31 minutter er Søderlund sterk inne i boksen og legger ned til Markus Henriksen. Han finner Vegard Forren, men skuddet blir blokkert.

I en kamp der Norge slet med å komme til de store sjansen ble det ikke mange muligheter for Søderlund. Etter 66 minutter får han sin største sjanse for dagen. Spissen får stå helt alene inne i feltet, men klarer ikke å styre headingen mellom stengene.

Da ledet Norge allerede 1-0 etter at Vegard Forren skåret Norges mål i det 57. minuttet, noe som også ble sluttresultatet. Dermed tok Norge en viktig seier i EM-kvalifiseringen. Per Mathias Høgmo sine menn ligger på 3.plass to poeng bak Kroatia.

En annen tysværbu var også i aksjon i kveld. Håvard Nordtveit startet på benken, men ble byttet inn i det 75. minuttet.