Foto: alexx.no
Foto: alexx.no

Vi møtte illusjonisten Alexx Alexxander

TV Haugaland fikk et spennende og ikke minst magisk møte med den populære tønsbergsgutten.

HAUGESUND: Illusjonisten Alexx Alexxander har i en årrekke facinert et begeistret publikum i hele Skandinavia, denne høsten tar han turen til Festiviteten og Haugesund. Vi møtte han for en liten prat og selvfølgelig for å se noen tryllekunster.

Alexxander fikk sin første tryllebok som femåring. En bok som skulle ha stor betydning i livet hans. Magien har tatt ham rundt i hele verden og latt han leve et ekstravagant liv som bare de færreste kan forestille seg.

Alexx Alexxander har vært deltager i «Norske Talenter» og han har mottatt flere store priser for sin innsats å fremføre magi som stor underholdning. Det nye showet «Defying Gravity» kan du se i Festiviteten fredag sjette november.