AVGJORDE: Hilde Skogland gratuleres etter å ha scoret 2-0-målet på overtid.
AVGJORDE: Hilde Skogland gratuleres etter å ha scoret 2-0-målet på overtid.

Haugar tapte borte mot Fortuna

Haugar-damene tapte 1-0 mot Fortuna på Color line stadion.

TAP: Haugar tapte 1. divisjonsoppgjøret mot Fortuna.

Haugar-damene tapte 1-0 mot Fortuna på Color line stadion.

Etter to strake seiere mot Sarpsborg 08 og topplaget Grand Bodø, gikk Haugar på et surt tap mot Fortuna søndag. Stolkeland satt inn 1-0 til Fortuna etter 52 minutters spill. Det ble kampens eneste og avgjørende mål i Ålesund. Haugar ligger på 11. plass på tabellen med 12 poeng, Grei kvinner Elite har samme poengsum som Haugar, med er på plassen foran med bedre målforskjell. Det er åtte poeng ned til bunnlaget Sarpsborg 08. Neste kamp spilles søndag 6. september, hjemme mot Kongsvinger.