Mens vi andre sov

Politiet hadde det de kaller en rolig natt, men tre menn, to fra Stord og en fra Haugesund gjorde sitt for å holde dem i aktivitet.

POLITILOGGEN: En mann i 40-årene tok ikke det tydelige hintet, da poliitet bortviste ham fra Haugesund sentrum like før midnatt. Han hadde da vært pågående overfor vektere på jobb. En drøy time senere traff politiet på ham igjen. Denne gangen ble han brakt inn og satt i drukkenskapsarresten. Han var beruset og i besittelse av en liten bit hasj. Forholdet er anmeldt.

En mann i 50-årene ble anmeldt etter å ha kjørt moped uten førerkort, men med promille. Mannen ble stanset for en rutinemessig kontroll like utenfor Leirvik sentrum på Stord. Poliitet sikret seg de nødvendige prøvene og opprettet en anmeldelse.

En mann i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet og satt i sentralarresten i Haugesund, etter at han skallet ned en tenåring utenfor en bensinstasjon på Stord. Gjerningsmannen vil bli avhørt i dag. Fornærmede fikk brudd i nesen og hevelse over det ene øyet. Saken etterforskes videre av Stord lensmannskontor.