Christian Gytkjær FKH

– Tungt og skuffende

FKH tapte tre poeng i det som i følge Grindhaug var en ujevn og innholdsrik kamp hjemme mot Bodø/Glimt.

Foto: Samuel Merkesvik

FKH tapte tre poeng i det som i følge Grindhaug var en ujevn og innholdsrik kamp hjemme mot Bodø/Glimt.

FKH hadde flere målsjanser søndag kveld, men effektive Bodø/Glimt satte inn fire mål, og vant dermed kampen. Sluttresultatet endte 2-4.

Kampen startet kjedelig, men etter 16 minutters spill satte Andreassen inn 1-0 til hjemmelaget, og dermed ble det gradvis mer liv i kampen. Gjestene svarte raskt, og Chatto satte inn utligningsmålet bare minuttet etter.

Etter 30 minutters spill satte Sørloth inn 2-1 til gjestene, som ble pauseresultatet på Haugesund stadion. 65 minutter var gått da Skjerve igjen utlignet for FKH. Ti mutter senere er Bjørnbak uheldig og sklir inn et selvmål. Det står 3-2 til gjestene. Etter 84 minutters spill konterer Bodø/Glimt igjen, og Trond Olsen setter inn 4-2. Dermed går det mot tap for hjemmelaget.

FKH-trener Jostein Grindhaug mener det var flere faktorer som gjorde at laget hans ikke lyktes i søndagens kamp.

– Vi er ikke effektive nok fremover. Vi er ikke kreative nok og heller ikke presise nok. Vi slipper Bodø/Glimt for lett til bakover, sier Grindhaug.

Grindhaug gjorde to bytter i 1. omgang. Andreassen fikk seg en trøkk og måtte ut, og Yusuf ble tatt ut til fordel for Diedhiou.

– Andreassen må ut, han fikk seg en trøkk, det er ennå tidlig å si omfanget av det. Yusuf er ikke god nok og da må et et bytte til. Vi ser mer ut som en enhet etter at Diedhiou kommer innpå, men samtidig slipper vi inn mål etter at vi har gjort byttene også.

Også Christian Gytkjær var skuffet etter hjemmetapet.

– Det er trist å tape denne kampen. Vi taper på det vi visste at de var gode på, kontringer. De kontrer oss i senk til slutt, det er tungt, sier Gytkjær.