Arkivfoto: Jarl Vidar Meling
Arkivfoto: Jarl Vidar Meling

Travel natt for politiet, se hva som skjedde

POLITILOGGEN: Det var mildt sagt en travel natt for politiet natt til søndag. Store deler av distriktet var preget av overstadig beruselse og bråk, i tillegg til andre

Klokken 00.21, narkotikabruk -Haugesund
En sivil UP-patrulje med hun pågrep en mann i 30-årene i bil. Det ble gjort funn av narkotika og mannen ble anmeldt for kjøring i ruset tilstand. Det ble gjort utvidet prøve på legevakten.

Klokken 01.33, innsatt i varetekt – Sauda
En utagerende og beruset 17 årig gutt ble innsatt i varetekt. Han hadde da spyttet på tjenestemann og prøvd seg på spark.

Klokken 02.10, innsatt i drukkenskapsarrest – Haugesund sentrum
Politiet rykket ut da en mann i 20 årene slo til en annen gjest på et utested i sentrum. Mannen ble anmeldt og innsatt i drukkenskapsarresten der han fikk sove ut rusen.

Klokken 02.47, slagsmål – Skudenes
I Skudenes sentrum ble to menn sent i tenårene tatt hånd om av politiet etter et slagsmål. Fornærmede i saken ble påført kløyvd leppe, dette ble etterfulgt av legehjelp. Politiet har navnet på den mistenkte.

Klokken 03.13, slagsmål – Haugesund sentrum
En mann i 40 årene skal ha blitt pågrepet i det han skulle kjøpe seg nattmat ved potetboden i strandgaten. Han skal ha slått til to menn i slutten av tenårene der begge har mulig nese – og kjevebrudd.

Klokken 03.47,  ordensforstyrrelse/bortvisning – Haugesund
På Indre Kai skal to menn i 20-årene ha vært i klammeri med hverandere. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse og senere bortvist fra sentrum.

Klokken 05.35, høy musikk – distriktet
I de tidligste morgentimer melder politiet på twitter at de har fått opp til flere meldinger om høy musikk rundt om i distriktet. De har vært på flere av adressene, men har ikke kapasitet til å dra på alle. Dette vitner om en usedvanlig travel natt for politiet.

Klokken 06.27, kjøring i beruset tilstand/funn av narkotika – Sveio
En mann i 30-årene ble pågrepet for kjøring i en annens bil og beruset tilstand i Sveio. Det ble også gjort funn av narkotika på han.

Klokken 06.32, tyveri, kniv og varetekt – Vibrandsøy
Flere naboer skal ha blitt fratatt helgesøvnen da to menn prøvde å stjele en båt på Vibrandsøy i dag tidlig. Politiet ble sendt til stedet og fikk da kontroll på mennene.
En halvtime senere meldte politiet på twitter at mennene var pågrepet. De ble anmeldt for forsøk på tyveri, utøvet vold mot to sivile personer og til slutt skal de også ha bæret med seg kniv. Begge blir innsatt i varetekt.