politi 2

Prøvde å stjele båter – ble overmannet

To menn – en i 50-årene og en i 20-årene, ble i natt pågrepet for å forsøke å stjele hver sin båt på Vibrandsøy. De ble stoppet av årvåkne naboer. Politiet melder om en usedvanlig travel natt.

To menn – en i 50-årene og en i 20-årene, ble i natt pågrepet for å forsøke å stjele hver sin båt på Vibrandsøy. De ble stoppet av årvåkne naboer. Politiet melder om en usedvanlig travel natt.

– De forsøkte å stjele to båter, men ble forsøkt stoppet av sivilister. De brukte vold mot disse, så her blir det opprettet straffesak. Han ene hadde kniv på seg, sier operasjonsleder Norunn Byrknes i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Politiet har hatt en uvanlig travel natt med flere slagsmål i sentrum. To menn i 20-årene ble bortvist fra sentrum og anmeldt for ordensforstyrrelse etter klammeri, og i to-tiden ble en mann i 40-årene pågrepet ved potetvognen etter å ha slått to menn i slutten av tenårene i forbindelse med krangel. Dette kan ha resultert i nese- og kjevebrudd for disse to.

–Det har vært nok å gjøre i natt. Det har nok litt å gjøre med at det er fint vær, det går mye alkohol, sier Byrknes.