IMG_4489

Kampen om flyplassen fortsetter

Haugaland Vekst og Haugesundregionens næringsforening vil kartlegges næringslivets behov for en funksjonell flyplass i regionen.

SAMFERDSEL: I et samarbeid mellom Haugaland Vekst og Haugesundregionens Næringsforening skal næringslivet delta i en spørreundersøkelse om hvilke behov de har tilknyttet flyplassen.

– Jeg håper mange vil svare. Denne undersøkelsen som vi sammen med Haugaland Vekst sender ut til våre medlemmer mandag førstkommende, vil gi oss svar på mange spørsmål rundt næringslivets behov for en funksjonell flyplass i regionen, sier HN-direktør Egil Severeide til hn-info.no

Severeide proklamerte under Sola-møtet i vinter at hvis det virkelig var en sak han ville gå i fakkeltog for, så var det kampen for å hindre nedbygging av Haugesund Lufthavn Karmøy, skriver næringsforeningen videre

– Som kjent er flyplassen framtid usikker, og det jobbes hektisk for å få til en avtale med bl.a. Avinor. Dette arbeidet skal intensiveres, og i den forbindelse er det viktig å få dokumentert næringslivets behov for et godt rutetilbud både innenlands og utenlands, sier Severeide videre i samme sak.

-Jeg ber derfor alle som får denne undersøkelsen mandag om å ta den alvorlig og bruke noen minutter på den. Ditt svar kan gi oss den dokumentasjonen vi har bruk for i det videre arbeidet, sier Severeide til hn-info.no