Foto: Kristelig Folkeparti
Foto: Kristelig Folkeparti

Hareide besøker Haugesund og Karmøy

Krf-lederen gir drahjelp i valgkampen.

POLITIKK: Krf-leder Knut Arild Hareide kommer til Karmøy og Haugesund neste onsdag. Sammen med både fylkesordførerkandidat Solveig Ege Tengesdal og fylkesleder Per Kåre Foss skal Hareide delta på et felles valgtorg i Karmøyhallen for Åkra og Kopervik videregående skoler. På valgtorget vil Hareide ha en appell, og han vil være tilgjengelig på KrFs stands hvor vil svare på spørsmål fra elevene.

Fra Karmøy går turen videre til Haugesund hvor Hareide skal besøke Havnaberg Senior- og Frisklivssenter. Sammen med listetoppene Bjarte Myklebust, Marit Brathole og Tom Landås skal Hareide også treffe representanter fra utelivsbransjen og politiet for å snakke om Trygt uteliv.

Programmet for Hareides besøk blir slik:
Kl. 09:10 Ankomst Karmøy/ Haugesund lufthavn
Kl. 09:30 – 10.30Besøk på Karmøyhallen hvor Åkra VGS og Kopervik VGS har valgtorg
Kl. 11:00 – 12.00 Besøk på Havnaberg senior- og frisklivsenter
Kl. 12.30 – 14.00 Besøk på Skeisvang VGS
Kl. 14.30 – 16.00 Møte med utelivsbransjen og politiet, på Winehouse kaien i Haugesund