Avaldsnes Cecilie Pedersen

Toppkampen endte med poengdeling

Toppoppgjøret på Jæren endte med nok et uavgjort-resultat for Avaldsnes.

MÅL: Cecilie Pedersen sørget for at Avaldsnes ledet 1-0 til pause borte mot tabelltreer Klepp. 

Toppoppgjøret på Jæren endte med nok et uavgjort-resultat for Avaldsnes.

Avaldsnes har en god statistikk fra tidligere oppgjør mot Klepp. Onsdag kveld møttes lagene på Klepp stadion. Med seier kunne Avaldsnes kortet ned luken opp til Lillestrøm, som nå ligger åtte poeng foran, på en klar førsteplass. Dessverre fikk ikke Avaldsnes med seg mer enn ett poeng hjem til Karmøy.

Rett før pause legger Luana opp til lagets toppscorer Cecilie Pedersen, som setter inn 1-0 til Avaldsnes. Bortelaget starter andreomgang med å presse Klepp, men etter hvert jevner kampen seg ut, og i det 69. minuttet setter Klepp inn utligningsmålet ved scoring av Hege Hansen.

1-1 blir også sluttresultatet, dermed ligger Avaldsnes fortsatt på andreplass på tabellen med 26 poeng, ett poeng foran Klepp på tredjeplass og to poeng foran Røa på fjerdeplass.

På lørdag er det ny seriekamp for Avaldsnesjentene, da venter Kolbotn borte.