FKH møter Odd Grenland til sesongens tredje siste hjemmekamp.
FKH møter Odd Grenland til sesongens tredje siste hjemmekamp.

Midtbanespiller til FKH

Den Slovakiske midtbanespilleren Filip Kiss kommer på lån fra Cardiff city.

Den Slovakiske midtbanespilleren Filip Kiss kommer på lån fra Cardiff City.

På overgangsvinduets siste dag fikk FK Haugesund på plass en etterlengtet defensiv midtbanespiller. Slovakiske Filip Kiss kommer til FKH fra Cardiff city på lån frem til neste sommer. I følge FKH, ankommer Kiss Haugesund tirsdag kveld, hvor han skal gjennom en legesjekk.

25-åringen har vært på FKHs ønskeliste siden desember. I følge FKHs pressemelding er Kiss en spiller Mark Dempsey kjenner godt til.

Kiss har tidligere spilt for  Petržalka, ŠK Slovan Bratislava, Inter Bratislava, Cardiff og på utlån til den skotske klubben Ross county. 25-åringen har også kamper for Slovakias U19-landslag, U21-landslaget, og A-landslaget.