Rogalendingene satset pant for 650 000 i juli.

I juli ble det satset pant for hele 8,6 millioner kroner i Pantelotteriet. Det er tidenes beste måned for Røde Kors sitt lotteri. 650 000 kom fra Rogaland.

Siste rekord var fra desember 2014, da det ble satset pant for 8 millioner kroner. Til sammenligning ble det i juli i fjor spilt for 7,5 millioner kroner. I Rogaland var det på Rema 1000 Lura det ble spilt mest i juli. Her ble det satset pant for nær 11 000 kroner. Totalt gikk 650 000 av pantepengene i Rogaland til Pantelotteriet. Så langt har to i Rogaland blitt millionær i Pantelotteriet. Den første var en kvinne som for to år siden satset panten sin på Rimi i Hillevåg. Sekunder etter stod hun med vinnerloddet i hånden. Den siste millionæren fra fylket vant i sommer, da en mann fra Jørpeland i slutten av juni trykket på Røde Kors-knappen på Helgø Meny Jørpeland.