Gunnar Johan Løvvik

Lovprist i bystyresalen

Filmfestivalens «grand old man» Gunnar Johan Løvvik ble mottatt med blomster, vin og ære i bystyresalen i dag. Lovordene fra ordfører, filmbransje og kolleger tok ikke slutt.

Filmfestivalens «grand old man» Gunnar Johan Løvvik ble mottatt med taler, gaver og ære i bystyresalen i dag. Lovordene fra ordfører, filmbransje og kolleger tok ikke slutt.

Mottagelsen ble gjestet av store navn som kulturminister Torhild Widvey, Throvald Stoltenberg og Aftenpostens mangeårige filmanmelder Per Haddal. Hederstalene var mange, og skryten hang løst.

– Det skjedde noe med byen etter at filmfestivalen startet. Vi ble stolte over byen, talte ordførerkandidat Arne Christian Mohn (AP) som i likhet med de andre talerne gav Løvvik mye av æren for festivalens suksess. Det var en preget Løvvik som tiltrådde talerstolen i bystyresalen etterpå.

– Takk for tilliten, takk for fine ord, takk for at dere har stilt så mange flinke folk til disposisjon for festivalen, talte Løvvik, og lovpriste både filmbransjen, politikere og næringslivet i Haugesund for samarbeidet gjennom årene. Løvvik sitter også som leder i Amandakomiteen.

– Det har vært en glede å være med på forvaltning og utvikling av det som har blitt Norges viktigste filmpris, sier Løvvik.