«Kan Helles reddes, er det håp for Mjøndalen»

Mjøndalens trener Vegard Hansen er optimist foran kampen mot FKH i kveld trass i kvartfinaletapet mot Rosenborg (4-0) tidligere i uka – og ikke minst voldsomme 3-6-tapet mot Odd i forrige hjemmekamp den 2. august. Mjøndalen har tatt 16 poeng på 19 kamper og sliter tungt:

-Med elleve serierunder igjen er det likevel håp – selvfølgelig er det det. For det er andre lag som har gjort det omtrent like dårlig. Og det er fortsatt vilje. Det er fortsatt humør. Og vi har kvalitet nok. Men vi må være fokuserte. I hver eneste situasjon, hvert eneste sekund. Slurv og slendrian må lukes vekk. Markeringsoppgaver er til for å løses, dueller må vinnes og pasninger bør i all hovedsak spilles fra brun til brun. Og så må vi få den jævla ballen i mål. Spark, skall eller piss den inn. Det er samme faen, bare få den over streken – inn mellom de tre stolpene, skriver han på klubbens nettside foran FKH-kampen. Han avslutter:
-Vi har gått svanger med en trepoenger lenge nok nå. Langt over tiden.
Den må komme snart. Den må komme nå. Kan Hellas reddes, er det håp for Mjøndalen.

Da Mjøndalen møtte FKH i Haugesund den 21. juni, ble resultatet 1-1.