150814 Filmfestival TV Ep01-1.00_02_16_39.Still002

Høye splitter, flotte frynser og 70-talls glamour

Filmstjernene kler seg i dyre designerkjoler og ser alltid superfreshe ut på den røde løperen, men det er også fullt mulig for oss dødelige å skinne. Stylist og motestudent Veronika Hong Berg Haugland viser deg hvordan.

Lurer du hvordan du skal kle deg til de ulike anledningene under filmfestivalen? Veronika Hong Berg Haugland studerer med moteskolen Esmod i Oslo og har nylig tatt fagbrev som stylist. I videoen over gir hun deg tips om hvordan du kan kle deg glamorøst på den røde løperen, elegant på festpremiere eller avslappet når du skal på kino eller sitte på kaien.

– Man behøver ikke alltid å være supertrendy. Det aller viktigste er å kle deg i noe du føler deg fin i – det er da du stråler mest! Leppestift og høye hæler er et must. Det er jo ikke så ofte vi kan ta den helt ut, sier Veronika.