Amundsen Spesial på Forus. Foto: Ann Kristin Kristensen
Amundsen Spesial på Forus. Foto: Ann Kristin Kristensen

Får realisert drømmen sin

Trond Amundsen og kona Eva Mariann Amundsen åpner ny butikk på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes. Dermed går en mangeårig drøm i oppfyllelse.

HAUGESUND: Drøye 1,5 år siden de skrev under kontrakten med kjøpesenteret Kvadrat er åpningsdagen for den nye «Amundsen Spesial»-butikken endelig kommet for ekteparet Trond og Eva Mariann Amundsen. Klokken 10 i dag åpnet de dørene til den nye butikken.

– Visjonen og drømmen min har alltid vært å lage en kjede av dette. Nå blir det endelig en realitet, sier innehaver og eier Trond Amundsen.

Kjøpesenteret i Sandnes er et av landets største kjøpesentre og har en årlig omsetning på nær 2,5 milliarder kroner. Senteret har akkurat utvidet lokalene med over 2500 kvadratmeter. Den nye avdelingen vil ha større fokus på mat og mattilbehør. «Amundsen Spesial» -butikken vil ligge i nybygget.

– Den nye butikken vil være på 125 kvadratmeter og vil ha samme utseende og og utforming som de andre butikkene våre, sier Amundsen.

«Amundsen Spesial» startet opp i Haugesund sentrum i 2009 etter at Trond Amundsen overtok driften av selskapet etter sin far. I 2011 kom parets andre butikk, denne gangen på Oasen kjøpesenter på Norheim. Gründeren er spent på hvordan konseptet blir mottatt i sørfylket.

– Amundsen er en merkevare i Haugesund, men ikke i Stavanger og Sandnes. Foreløpig har vi fått i overkant av 1800 følgere på Kvadrat sine Facebooksider, så jeg håper dette skal gå bra, sier innehaveren.

Ekteparet har investert rundt 1,4 millioner kroner i prosjektet i sørfylket.

– Vi må jobbe steinhardt, med kvalitet i alle ledd. Samtidig må vi tørre å bruke penger for å lykkes, sier Amundsen.