Siste:

Arkivfoto
Arkivfoto

Nærmer seg serieklar

ISHOCKEY: Haugesund Seagulls begynner å få satt et slagkraftig lag tilnneste sesong. I dag valgte lagets spillende trener Fredric Rydèn å signere for ytterligere en sesong. Også forward Hannu Harju signerte ny kontrakt i dag.

– Alle resigneringer er viktige med tanke på å bygge opp et slagkraftig lag til sesongen. Ikke minst er signeringene viktig når vi ser på ungdomsarbeidet i klubben fra de minste til de eldste. Vi er en ung klubb og er avhengig av å få inn gode trenerressurser utenfra, sier leder Trond Hartvik Martinsen.

Haugesund Seagulls ble seriemester i 3. divisjon i fjor og rykket dermed opp til 2. divisjon foran denne sesongen. Arbeidet med å bygge et slagkraftig lag er allerede i full gang. I forrige uke signerte Jonas Fisk og Oskar Östlund for klubben.

– Brikkene begynner å falle på plass, men alt er ikke helt klart enda. Vi er kommet i en tøff pulje, men håper vi skl kunne bite fra oss godt nok til å vøære med på øvre halvdel, sier Martinsen.

Klubben har i dag 13 norske spillere som var med å spille klubben opp til 2. divisjon. Martinsen håper på flere signereinger slik at klubben har 20 tilgjenglige spillere.

Sesongen starter i oktober.