11815621_836102866443280_829401142_n

Lions Club byr opp til dans

Lørdag er det nok en gang duket for Lions Club Karmøy Vest sin årlige bryggedans. I tre år har klubben stelt i stand til bryggedans på fiskerimuseet under Fiskeridagene.

På bildet: Terje og Dei spiller opp til dans.

Lørdag er det nok en gang duket for Lions Club Karmøy Vest sin årlige bryggedans. I tre år har klubben stelt i stand til bryggedans på fiskerimuseet under Fiskeridagene.

Av: Camilla Sørensen Wik

Livemusikk og servering venter på Kystmuseet og klubben har lagt alt til rette for at det skal bli en uforglemmelig kveld. Billettsalget på de tidligere bryggedansene har gått som bare det og tilbakemeldingene har ikke vært annet enn positive. Dette har ført til mersmak på å arrangere bryggedansen hos klubben.

– Tilbakemeldingene har vært veldig positive og det har vært fullt hus de tidligere årene. Som regel har billettene blitt utsolgt rimelig kjapt, så folk må være tidlig ute med å bestille, forteller Reidar Garvik fornøyd.

For de voksne
Selv om kveldsarrangementet er åpent for både unge og voksne har klubben merket at bryggedansen i utgangspunktet tiltrekker seg et voksent publikum.

– Vi nekter ikke ungdommer å komme, men med den typen musikk vi spiller legger vi til rette for et mer voksent publikum, forklarer Garvik.

I år er det Terje og Dei som står for underholdningen. Det blir også servering av lapskaus, øl og vin, så her er det mye å glede seg til.