Daglig leder i HIL, Trygve Voll.
Daglig leder i HIL, Trygve Voll.

Bildeserie: NM i friidrett

Norgesmesterskapet i friidrett er for fullt i gang. Daglig leder i HIL, Trygve Voll er godt fornøyd med mesterskapet så langt. Se bildeserie fra lørdagen.

Norgesmesterskapet i friidrett er for fullt i gang. Daglig leder i HIL, Trygve Voll er godt fornøyd med mesterskapet så langt.

– Vi hadde en flott åpningsdag i går med bra folk på tribunene, så vi fikk den åpningen vi hadde håpet på.

Været har lørdag vært svært varierende, men dette har ikke hindret mesterskapet noe særlig sett bort fra noen små forsinkelser.

– Vi fikk i havn de viktigste øvelsene. Finalene i høyde var spesielt utsatt da det kan bli veldig glatt i tilløpet, men de ble gjennomført før det verste regnet kom, og da var vi i mål. De har meldt bedre vær i morgen, sier Voll optimistisk.

Les også: Elisabeth Angell Bergh: – Jeg koste meg hele veien
Les også: Bronse til Gelius Eikje
Les også: NM i friidrett er i gang

Sist i 1981
Sist gang det ble arrangert NM i friidrett i Haugesund var i 1981.

– Da var det 12.500 personer som betalte seg inn i løpet av de tre dagene. Det hadde vi ikke håpet på nå i år, men vi ser at det fortsatt er en viss interesse for friidrett. Det er masse folk på tribunen i dag også.

– Hvilke tilbakemeldinger får du fra folk?

– Folk synes det er trivelig og liker seg godt her. De sier også at det er en fin bane og et fint område det ligger i, og det kan vi jo skrive under på.