IMG_6187

– Vi liker kontraster

SELJORD: På kafeen «Sterke Nils Saloon» får vi øye på noen fra Haugesund som virkelig kjører western-stilen helt ut. Se bildeserie fra Countryfestivalen.

KJØRER STIL: Susanne Strømø, Torbjørn Breistig og Therese Strømø vet å kle seg opp til festival.

Det vrimler av cowboyhatter så langt øyet kan se og det er ingen tvil om at vi har ankommet Countryfestivalen i Seljord. 

På kafeen «Sterke Nils Saloon» på festivalområdet får vi øye på noen som virkelig kjører western-stilen helt ut. For 13. året på rad er Therese Strømø på plass sammen med  kjæresten Torbjørn Breistig og søstera Susanne Strømø. De har tatt turen fra Haugesund og har virkelig pyntet seg for anledningen.

–Det hele startet med en kleskonkurranse som ble holdt her for noen år siden, vi bestilte da noen kjoler på nettet for å delta i konkurransen og ble bitt av basillen. Etter det har vi bare fortsatt med å kle oss sånn når vi drar på festivalen. Vi liker kontraster, det er noe av det beste vi vet, forteller søstrene Strømø.

 – Jeg kan se kjæresten også har fått på seg noen kule klær? 

– Ja det er jo litt stas det her og vi har det veldig gøy kan du si. Skjorta er også fremdeles hvit, det er ikke verst, forteller en latterfull Breistig.

– Har dere sett andre med lignende outfit? 

– Mange kler seg ut, men en ser ikke mange som har disse kjolene. Etterspørselen er derimot stor og vi får mye oppmerksomhet. Folk kommer ofte bort og spør hvor vi har fått tak i dem, forteller Therese Strømø.

– Går dere inn i en spesiell rolle når klærne kommer på?

– Det er for det meste for løye vi gjør det, hele opplegget er et morsomt vas. Det skal derimot sies at en må være litt stabil når en går rundt i disse kjolene, en ønsker ikke å ødelegge dem. Derfor bruker vi de bare på dagtid og skifter om når kvelden kommer, forteller søstrene.

Beste tips 

Det er fortsatt et helt døgn igjen av festivalen og det skal nytes til det fulle før turen går hjemover i morgen.

– Hva er det beste med å være her? 

– Det er stemningen, musikken og ikke minst de smilende menneskene som er her. Det har blitt obligatorisk å komme hit hvert år, forteller Therese.

– Hva er det beste tipset til en slik festival? 

–Kle deg med stil, ha godt humør og hør på de ukjente bandene som spiller rundt på festivalområdet, forteller gjengen.

Se bilder fra festivalen her: