IMG_6372

– Her har vi det kanonkjekt

I campingvognen som heter "Hu Maggi" har vennegjengen fra Karmøy rigget seg til på Countryfestivalen. Se bildeserie fra dagen.

SELJORD: I campingvognen som heter «Hu Maggi» har vennegjengen fra Karmøy rigget seg til. Hele sommeren har de telt ned dager til festivalstart. 

– Noen av oss har vært her før, mens for andre er det første gang. Frem til nå har det vært kanonkjekt, vi har bestemt oss for at dette kommer til å bli en tradisjon hvert år fremover, forteller den ivrige vennegjengen.


– Hvorfor ønsket dere å reise hit?

– Det er jo på grunn av musikken, menneskene og stemningen som er her. Mange av oss har vokst opp med foreldre som elsker countrymusikk, derfor har det nok gått litt i arv til oss, forteller Maren Monsen Sjøen (18) og Marius Tobiassen (19) fra Skudeneshavn.

Bootsene fra han far 

Selv om det er første gang på Countryfestival så merkes ikke det på stilen. Den er tatt helt ut og alle kjører sin western versjon.

– Jeg kjører stilen fullt ut med cowboyboots som er arvet fra pappa, sier Tobiassen.

– Har du lagt mye tid i antrekket? 

– Joda, det ble jo planlagt på forhånd kan du si, forteller han.

Beste tips 

Det er fortsatt et helt døgn igjen av festivalen, og det skal nytes til det fulle før turen går hjemover på søndag. Før den tid er det likevel mye som står for tur, og for å overleve det glade festival liv har Jørgen Ve fra Åkra et godt festivaltips.

En pizzagrill er noe alle som skal på festival må investere i, det er den mest geniale oppfinnelsen. Den kjøpte jeg da jeg var innom Ekspert her i Seljord og har ikke angret, sier han mens han putter pizza nr. 2 i ovnen.

– Blir det noe søvn? 

– Nei, egnetlig ikke. En må kle seg å drikke godt, det er kaldt på fjellet, forteller de.

– Hvem skal dere få med dere av artister?

– Planen er å få med oss Capt. Kane, Kurt Nilsen, 2FarGoen, Becca, Gunslingers og Hellbillies.

Se bildeserie fra dagen her: