I BLACKBURN: Martin Samuelsen har dratt på nytt utlån.
I BLACKBURN: Martin Samuelsen har dratt på nytt utlån.

Martin debuterte for West Ham i går kveld

Forrige helg debuterte Martin Samuelsen (18) for West Ham under treningskampen mot Peterborugh. Torsdag kveld fikk han igjen spilletid under den første obligatoriske kampen i Europaligaen.

Forrige helg debuterte Martin Samuelsen (18) for West Ham under treningskampen mot Peterborugh. Der Haugesunderen imponerte stort på banen og satte inn sitt første mål. Torsdag kveld fikk han igjen spilletid under den første obligatoriske kampen i Europaligaen mot Birkirkara FC. 

Etter kampen sist uke uttalte manageren Slaven Bilic at han var imponert over Haugesunderen. Dette resulterte i at Samuelsen igjen fikk vise hva han er god for under gårsdagens kamp på hjemmebane. I det 59. minutt ble han sendt ut på West Hams hjemmebane med 33 048 tilskuere til stede.

– Det var helt fantastisk. Det kunne ikke blitt bedre siden vi vant. Jeg fikk en god velkomst av supporterne og gjorde en god figur. Jeg var litt nervøs i starten, men så begynte jeg å skape litt. Jeg har fått gode tilbakemeldinger og det var en fin dag for meg, sier Martin Samuelsen til TV 2 etter kampen.

Resultatet sto til 0-0 mot da Samuelsen kom på banen, men det hele endte med seier da West Hams James Tomkins satte inn seiersmålet. På lagets hjemmeside skriver de at de var fornøyd med 18-åringens innsats.

– Unggutten så bra ut med ballen og virket trygg, skriver de.

Travelt program 

De blir ikke noe sommerferie på Samuelsen, fremover er det mye trening som står på agendaen og allerede i dag er han tilbake i treningsfeltet. Det ble likevel litt feiring i går med familien.

–Jeg skal legge meg litt tidlig for vi har trening klokken ti i morgen tidlig. Kanskje jeg tar meg en cola for å feire litt, avslutter 18-åringen til TV2.