IMG_1014

– Du ser ut som en konvolutt uten adresse

Mugge & Bugge med premiere-show på Skudefestivalen i kveld.

Tradisjon tro tyvstarter Skudefestivalen med humorshow på kulturhuset i byen. I år er det komikerduoen Mugge & Bugge fra Finnøy som skal underholde festivalpublikummet, og på premiereshowet onsdag kveld sørget de for å sende latterbøler ut i den solfyllte sommebyen. 

– Vår døde onkel sa alltid, – gutter, dersom dere skal komme noen vei her i livet så er dere nødt til å ta noen sjanser og åpne noen nye dører. Han er død nå, – ble sugd ut av et fly, fortalte gutta til stor latter blant de rundt 70 publikummerne i salen.

Det er i alt lagt ut ca. 600 billetter til de fem forestillingene som skal gå hver kveld til og med lørdag.

Følg Skudefestivalen på Karmøynytts nettsider. Her vil vi komme med daglige oppdateringer fra festivalbyen.