Stord HK-trener, Jesper Holm.
Stord HK-trener, Jesper Holm.

Ny danske til Stord HK

Beskrives av sportslig leder som en scoringssterk høyreback-/ving.

STORD: Stord HK er kjent for sin import av danske spillere, og fredag ettermiddag sendte håndballklubben fra Stord ut en pressemelding om signeringen av Hans Martin Asmussen som kommer fra eliteseriespill i Danmark.

Hans Martin er 28 år og kommer fra Sønderjyske. Han spiller både høyreback- og ving, og er sikker når han kommer i scoringsposisjon, heter det i pressemeldingen.

Temposterk

– Han vil bidra med stor fart. Dette passer den nye spillestilen, vi skal tilstrebe i sesongen som kommer. Vi har nå høyresiden på plass, med Morten Christensen, Vegard Hareide, Fredrik Haaland, og nå Hans Martin Asmussen, sier Sigurd Sævereid, sportslig leder.

Asmussen er utdannet idrettslærer og ønsker seg lærerjobb på Stord.

– Det er viktig for meg at det ikke bare blir håndball mens jeg er her på Stord, sier den nye dansken.

Snart ferdighandlet

Stord HK-trener, Jesper Holm, forteller overfor TV Haugaland at de ikke er ferdighandlet før sesongstart.

– Vi ser etter en ny venstreback, men ellers nærmer vi oss ferdig, sier Holm.

Stord HK-trener, Jesper Holm.

Stord HK-trener, Jesper Holm.

Spår ustabil sesongstart

Jesper Holm er kjent som en ambisiøs mann, og setter siktet på sluttspill i 2015/2016-sesongen, men er klar for å ta utfordringene som møter ham innledningsvis i sesongen.

– Vi har et helt nytt lag nå. Jeg tror sesongen blir bra etterhvert, og målsetningen er sluttspill, men jeg tror det kan bli veldig ustabilt i begynnelsen av sesongen, forteller han og begrunner det med at det tar tid for et lag å bygge et lag bestående av mange nye spillere.