kopervik il

Åkra vinner og vinner, Kopervik taper og taper

Åkra vant i går 1-0 på bortebane mot Vardeneset. Kopervik spilte i dag mot Madla, og tapte 0-3. Mens det ene laget er på en medgangsbølge med fire strake seiere, er Kopervik i en nedadgående spiral med ett poeng på sju kamper.

Åkra vant i går 1-0 på bortebane mot Vardeneset. Kopervik spilte i dag mot Madla, og tapte 0-3. Mens det ene laget er på en medgangsbølge med fire strake seiere, er Kopervik i en nedadgående spiral med ett poeng på sju kamper. 

Madla var motstander for Kopervik på Åsebøen i dag, og skulle endelig reise kjerringa etter flere tap. Men selvtilliten er i ferd med å briste for laget, og i dag ble det 3-0 tap. Dermed ligger laget sist på tabellen, og har en ny vanskelig hjemmekamp mot Riska førstkommende lørdag.

Åkra på sin side vant en jevn batalje mot Vardeneset på bortebane i går. Kristoffer Stava ble matchvinner for laget, i en seier som kunne vært større. Til helgen møter Åkra et annet bunnlag, Randaberg på hjemmebane, og bør gå for sin  femte strake seier.