FKH Jostein Grindhaug

Video: Super Simon løper på alt

Endelig var det mulig for mediefolket å få en prat med Simon Diedhieo, nigerianeren som kun snakker fransk. Og det var en ydmyk lagspiller som presenterte seg gjennom sin nye tolk og språklærer.

Endelig var det mulig for mediefolket å få en prat med Simon Diedhieo, nigerianeren som kun snakker fransk. Og det var en ydmyk lagspiller som presenterte seg gjennom sin nye tolk og språklærer. 

Endelig var publikum med for fullt på Haugesund Stadion. Gang på gang fikk laget trampeklapp – og stemningen steg etter hvert som målene rant inn. Og midt i begivenhetenes sentrum: Superspissen Simon Diedhieo.

– I dag er jeg veldig fornøyd med å score to mål, men aller mest glad på lagets vegne som vinner 4-0. Spesielt den måten vi fremstår samlet i presset mot motstanderen i dag, og at vi endelig får betalt for alt arbeidet vi legger ned. Når relasjonene, pasningene og løpene sitter som i dag er vi gode. Jostein er en leder som liker å spille direkte, og har bedt meg om å starte hele veien, og derfor løper jeg på alt.

Han er fornøyd med oppholdet sitt i Haugesund, og roser supporterne i samtale med NRK Rogaland.

– Jeg trives veldig godt i Haugesund, og får utrolig bra støtte fra supporterne. Den støtten gir meg masse motivasjon i spillet, og er en stor trivselsfaktor for meg.

I midtforsvaret var Martin Bjørnbak og Vegard Skjerve veldig god, og Bjørnbak har virkelig reist seg etter å ha vært noe på etterskudd i sesongoppkjøringen. Med et flott mål og gode involveringer gjennom hele kampen var han en av FKHs beste. Og i sluttminuttene hadde han en eventyrlig avklaring hvor han med flere Godset-spillere i hælene får en tå på ballen, som går i Bråtveit og ut til corner.

FKH-trener Jostein Grindhaug var godt fornøyd med kampen mot Strømsgodset, som han mener er et godt lag.