pistol

Pistolstevne: Treffer gamle venner

Det høres ut som om du er på slagmarken, men gjennom kruttrøyken ser du ikke annet enn fredelige mannfolk i skyggeluermed sideklaffer, skytebriller og en termos innen rekkevidde. Bli med på pistolstevne i Sponavika.

FELTSTEVNE: De konkurrer mest med seg selv sier de, men når de først har tatt ladegrep er det blodig alvor. Mange av deltakerne på feltstevnet i Sponavika havner ofte på pallplass under NM.

Her blir gutter menn, og menn blir gamle. Men aldri for gamle.

– Nei, her blir vi aldri pensjonister, sier 70 år gamle Reidar Owe fra Skudenes Pistolklubb.

Hundrevis av menn og noen jenter er med i en pistolklubb nær deg. Hvis du ikke ser dem, er det kanskje fordi de er vant til å kle seg i grønt og blende inn. De elsker å vasse rundt i naturen, ta grep og treffe gamle venner.